Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden Emekli Personele Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden Emekli Personele Veda Yemeği

Bilecik Emniyet Müdürlüğü\'nden Emekli Personele Veda Yemeği

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosundan emekli olan polis memuru Ali Rıza Şıkgelir onuruna veda yemeği düzenlendi.

02.03.2015 12:41

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosundan emekli olan polis memuru Ali Rıza Şıkgelir onuruna veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Polis Evi'nde düzenlenen yemeğe, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Hakan Cem Çetin, bürolar amiri Nihal Altıntaş, ekipler amiri komiser yardımcısı İlhan Akar ve şube çalışanlarının katıldı. Emekli polis memuru Ali Rıza Şıkgelir'e, Üstün Hizmet Belgesini İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, plaketini Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Hakan Cem Çetin, ödülünü ise bürolar amiri Nihal Altıntaş tarafından verildi. Verilen plaketler sonrası veda konuşması yapan Şıkgelir, Bilecik'te görev yaptığı 3 sene zarfından iyisiyle kötüsüyle bir çok an yaşadığı belirterek, bu geceye katılan başta İl Müdürü Ali Ekber Bektaş olmak üzere tüm müdürleri, amirlerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise; Ali Rıza Şıkgelir"in emekliliğinin hayırlı olmasını dileyerek, "Bundan sonraki yaşamının ailesiyle birlikte sıhhat, afiyet, huzur içeresinde geçirmesini ve başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nden Emekli Personele Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement