Bilecik Erzurumlular Derneği, Filistinli Öğrencilerle Dayanışma Buluşması Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Erzurumlular Derneği, Filistinli Öğrencilerle Dayanışma Buluşması Gerçekleştirdi

Bilecik Erzurumlular Derneği, Filistinli Öğrencilerle Dayanışma Buluşması Gerçekleştirdi

Bilecik Erzurumlular Derneği üyeleri, Filistin'e destek adına Şeyh Edebali Üniversitesi'nde eğitim gören Filistinli öğrenciler ile bir araya geldi. Dernek başkanı, öğrencilere yöresel ürünler ve yemek ikramında bulunarak Türkiye'nin savunma sanayisi alanında güçlendiğini vurguladı ve Filistin'deki olaylara tepkisini dile getirdi.

14.11.2023 10:38

Bilecik Erzurumlular Derneği üyeleri, Filistin'e destek adına Şeyh Edebali Üniversite'sinde eğitim gören Filistinli öğrenciler ile bir araya geldi.

Erzurumlular Derneği Başkanı Ebu Talip Dursun, Filistin'de yaşanan olaylara tepki göstermek adına Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde eğitim gören Filistinli öğrencileri dernekte ağırladı. Üniversiteli öğrencilere yöresel ürünler ve yemek ikramında bulundu. Türkiye'nin savunma sanayisi alanında güçlendiğini belirten Ebu Talip Dursun, "Allah'ın izniyle Türkiye'miz güçlü olma yolunda ilerliyor. Savunma sanayimiz güçleniyor. Zaman gelince inşallah Kudüs'ün fethi bizlere nasip olacak. Türkiye Osmanlı'nın on katı daha güçlü olacak, kafirlerin sırtı yere gelecek. Erzurumlular adına tüm Milletimiz olarak Filistin in yanındayız. Kahrolsun ABD, kahrolsun İsrail" ifadelerini kullanarak Filistin'de yaşanan olaylara tepkisini dile getirdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Erzurumlular Derneği, Filistinli Öğrencilerle Dayanışma Buluşması Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement