Bilecik'te İhaleler - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te İhaleler

Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü tarafından, Söğüt-İnhisar, Söğüt-Bilecik, Söğüt-Bozüyük, Söğüt-4'üncü Bölüm ve Vezirhan-Gölpazarı yollarının sathi kaplaması için malzeme alımı işi, Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre ihale edilecek.

10.03.2012 12:00

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından, Söğüt- İnhisar, Söğüt- Bilecik, Söğüt- Bozüyük, Söğüt-4'üncü Bölüm ve Vezirhan- Gölpazarı yollarının sathi kaplaması için malzeme alımı işi, Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre ihale edilecek.

İhale, 21 Mart'ta saat 10.00'da Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 250 lira karşılığında temin edilebilecek.

Bilecik Sağlık Müdürlüğü tarafından 16 kalem laboratuvar sonuç hizmet alımı işi ihale edilecek. İhale, 30 Mart'ta saat 14.00'da İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 lira karşılığında alınabilecek.

Bilecik Sağlık Müdürlüğü tarafından 5 adet şoförlü ve iki adet şoförsüz araç kiralama hizmet alımı işi ihale edilecek. İhale, 20 Mart'ta saat 14.00'da İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 lira karşılığında sağlanabilecek.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından 65 bin litre kurşunsuz benzin ve 50 bin litre motorin alımı işi açık usulüyle ihale edilecek. İhale 26 Mart'ta saat 10.00'da Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 lira karşılığında temin edilebilecek.

Orman ve Su İşleri Bilecik Şube Müdürlüğü tarafından sürücülü bir adet araç kiralama hizmet alımı işi, açık usulüyle ihale edilecek. İhale, 16 Mart'ta saat 11.00'de Müdürlüğün Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı, idarenin adresinde edilebilecek ve 50 lira karşılığında alınabilecek.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te İhaleler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement