Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Doğru

04.02.2013 14:04

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Ahmet Özünlü, bu yıl yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Ahmet Özünlü, bu yıl yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Özünlü, BTSO personelinin 61'inci yaşına girmesi nedeniyle düzenlediği etkinlikte, 1992 yılından itibaren 5 dönem gururla sürdürdüğü görevinde kendisini seçen ve desteklerini eksik etmeyen üyelere, Meclis'e ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bugüne kadar yapılan hizmetleri beraber yaptıklarını ifade eden Özünlü, şöyle konuştu:

"Bu dönemde aday olmayacağım. Görevim boyunca, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım beni nasıl destekledilerse, ben de desteğimi onlardan eksik etmeyeceğim. Her zaman yanlarında olacağım. Önümüzdeki dönemde şu an başkan yardımcılığı görevini yürüten iş adamı Hakkı Aynur'u destekliyorum. Maden mühendisi ve Bilecik'in sanayisini ve iş dünyasını iyi bilen bir arkadaşımızdır. Eğer önümüzdeki dönem seçilirse başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum."

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika


Advertisement