Bilecikspor'un 2015-2016 Sezon Öncesi Hazırlık Maçı - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor'un 2015-2016 Sezon Öncesi Hazırlık Maçı

Bilecikspor\'un 2015-2016 Sezon Öncesi Hazırlık Maçı

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, sezon öncesi hazırlık maçında Bölgesel Lig (BAL) Temsilcisi Eskişehir Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

20.08.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele eden Bilecikspor, sezon öncesi hazırlık maçında Bölgesel Lig (BAL) Temsilcisi Eskişehir Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bilecik Edebali Stadında oynanan müsabakada Bilecikspor BAL temsilcisi Eskişehir Demirspor ile 2015- 2016 sezonu öncesi yaptığı 2'nci hazırlık maçında 1-1 beraber kalarak sezona "Hazırız" mesajı verdi.Maça santra vuruşu ilr başlayan Eskişehir Demirspor atak bir sergilemeye başladı. Bu ataklara karşılık veren Bilecikspor maçın 12'nci dakikasında oyuncusu Celal Daş ceza alanı içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bilecikspor'un kaptanı İlker Çınar net bir vuruşla penaltıyı gole çevirdi. Oyun orta saha mücadeleleri ile devam ederken 38'inci dakikada Eskişehir Demirspor sol kanattan geliştirdiği atağı Oğuzhan Ermez ile gole çevirerek durumu 1-1'e getirdi. Bu Göl sonrası ilk yarı karşılıklı ataklar ile geçilerek ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda takımlar birbirlerine üstünlük kurmaya çalışsa da yakalandı pozisyonlar gole dönüşmedi. Maç da başka gol olmaz iken hazırlık maçı 1-1 sonuçlandı.

"OYUNA FAZLA MÜDAHALE ETMİYORUZ ZATEN OYUNCULARIN EKSİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN"

Maç sonunda değerlendirme yapan Bilecikspor antrenörü Metin Uslu, takım olarak hazırlıklara devam ettiklerini ve golün erken geldiğini belirterek," Ufak tefek eksiklerimiz var. Bu maçlar da zaten bunları görmek için. Oyuna fazla müdahale etmiyoruz zaten oyuncuların eksiklerini görmek için. Aslında güzel maçtı dediğim gibi iyi başladık tempoluyduk. Ama maalesef savunma arkasına atılan topta golü kalemizde gördük. Maç içinde olaylar da olmasaydı gerçekten çok güzel maç olacaktı" dedi.

"HEDEFİMİZ BU SENE ŞAMPİYON OLUP BAL LİGİNDE MÜCADELE ETMEK"

Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu ise, iyi bir takım kurduklarını, tüm oyuncuların istekli ve arzulu olduklarını belirterek," Koşuyorlar, pres yapıyorlar ve birbirlerini takip ediyorlar. Evet belli eksiklerimiz var ama bunları da kısa bir süre içinde çözmeye çalışıyoruz. Hedefimiz belli bu sene şampiyon olup BAL'da mücadele etmek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor'un 2015-2016 Sezon Öncesi Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement