Bilgi Yarışmasının Birincisi Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi - Son Dakika
Yerel

Bilgi Yarışmasının Birincisi Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Bilgi Yarışmasının Birincisi Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla liseler arasında 'Kutlu Doğum Haftası Temel İslami Bilgiler' bilgi yarışması düzenlendi.

18.04.2014 09:22

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla liseler arasında 'Kutlu Doğum Haftası Temel İslami Bilgiler' bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi birinci oldu.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde Çorlu İlçe Müftülüğü ve Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle Kapalı Spor salonunda yapılan bilgi yarışmasına Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi, Çorlu Anadolu Lisesi, Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Çorlu Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Çorlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Çorlu Ticaret Meslek Lisesi, Özel Mektebim Çorlu Anadolu Lisesi, Özel Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Özel Mektebim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okulları olmak üzere 13 Lise okulu katıldı.

Bilgi yarışmasına Çorlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, okul öğretmenleri ve yarışmada arkadaşlarını desteklemek için çok sayıda öğrenci katıldı. Liseler arası bilgi yarışmasında Peygamber efendimizin hayatından seçilmiş 15 soru öğrencilere soruldu. Her soru 10 puan olarak değerlendirildi ve 15 soru sonrasında Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi okulları arasında beraberlik olduğundan bu 3 okul arasında uzatma sorularına geçildi. 3 okul arasında yapılan uzatma sorularında Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 160 puanla 3., Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi 180 puanla 2. ve Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 190 puanla 1.'inci oldu. Bilgi yarışmasında jüri üyeliğini Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul müdürü Eyüp Öztürk ve okul öğretmenleri yaptı. Jüri üyeliğinde aynı zamanda Çorlu Vaizi İhsan Bektaş'ta yer aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Yarışmasının Birincisi Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement