Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli\'de Açıklaması

"Allah'a şükürler olsun, ülkemizde bir huzur var, barış var. Hele hele ramazanda oluşan bu birlik ve beraberlik atmosferi, inşallah ramazandan sonra da devam eder. Ülkemiz de birlik, dirlik içerisinde yoluna devam eder"

07.07.2014 22:28

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye'de bir huzur ve barış ortamı olduğunu belirterek, "Hele hele ramazanda oluşan bu birlik ve beraberlik atmosferi, inşallah ramazandan sonra da ülkemiz birlik, dirlik içerisinde yoluna devam eder" dedi

Karamürsel Belediyesi ve ilçe esnafının düzenlediği iftarda konuşan Işık, ramazanın manevi açıdan son derece bereketli bir ay olduğunu, insanların önlerinde yemek durduğu halde yemediklerini, su içmediklerini ve pek çok arzu ettikleri işleri yapamadıklarını söyledi.

Işık, Cenab-ı Hakk'ın, insanları ramazanda aç kalsınlar diye böyle bir oruç ibadetiyle mükellef kılmadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Maalesef etrafımızda ve İslam dünyasında çok ciddi bir acı var. Çok ciddi sefalet ve sıkıntılar var. İftar sofrasına hasret belki binlerce, on binlerce insan var. Dileğimiz ve duamız, bölgemiz inşallah bir an önce huzura kavuşur, bölgede insanların kendilerini idare edecekleri, kendi oylarıyla belirledikleri demokratik yönetimler oluşur. ve bu acılar bir an önce yerini huzura, barışa bırakır. Herkes evine huzurla, güvenle, selametle gider."

"Türkiye'de bir huzur var, barış var" diyen Işık, "Hele hele ramazanda oluşan bu birlik ve beraberlik atmosferi, inşallah ramazandan sonra da  deva eder. Ülkemiz de birlik, dirlik içerisinde yoluna devam eder" ifadelerini kullandı.

Işık, konuşmasının ardından vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, ilçe esnafını ziyaret etti.

İftar programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, vali yardımcısı Mustafa Güni, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve vatandaşlar katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement