AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı'nın düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü etkinliğinde "Bir Destandır Çanakkale" Aydınlılarla buluşacak.
AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu tiyatro etkinliği 16 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00' de Aydın Kültür Merkezi'nde yapılacak. Etkinlikte "Bir Destandır Çanakkale" Aydınlılarla buluşacak.
AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı Sami Üner, yaptığı açıklamada, "Tarihimizde büyük yeri olan Çanakkale Savaşı ve bu savaşta verilen mücadeleyi gençlik kolları teşkilatımızda görev yapan kardeşlerimizin emeğiyle elimizden geldiğince anlatmaya çalıştık. Tüm Aydın halkımızı tiyatro etkinliğimize bekliyorum" dedi. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › 'Bir Destandır Çanakkale' Aydınlılarla Buluşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.