" Bir İnsanı Tanımak İçin Bir Ömre İhtiyaç Vardır" - Son Dakika
Yerel

" Bir İnsanı Tanımak İçin Bir Ömre İhtiyaç Vardır"

" Bir İnsanı Tanımak İçin Bir Ömre İhtiyaç Vardır"

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Mutlu Aile" konulu konferans gerçekleştirildi.

14.03.2013 10:44  Güncelleme: 10:45

Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Mutlu Aile" konulu konferans gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezinde yapılan konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Senai Demirci, "Bir İnsanı tanımak için bir ömre ihtiyaç vardır" dedi.

Birisine yaklaştıkça, onu tanıdıkça daha farklı katmalarının ortaya çıktığının altını çizen Demirci, "Bir insanı tanımak için bazen bir ömre ihtiyaç vardır. Ona yaklaştıkça, tanıdıkça farklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz. İnsanların tanımanın bazen de bedeli gözyaşı olur. Erkekler problem çözmek için vardır ama bazen de problem yaratır. Erkeklerin gelişmesinde sınır yoktur,

her zaman bir gerekçe üretirler. Hiçbir erkek bir kadını anlayabilecek donanıma sahip değildirler. Kadınların sesini, feryadını, hayallerini, özlemlerini anlayacak olan Allah'tır. Kadınların gönlünü hoş tutmak gerekir. Kadınlar detaycıdır. Yeryüzünde sadece erkek olsaydı, yeryüzü sıradan basit bir yer olurdu" dedi.

Konferansa, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Lütfi Mor, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, kamu kurum-kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

(ŞG

14.03.2013 10: 23: 55

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ' Bir İnsanı Tanımak İçin Bir Ömre İhtiyaç Vardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement