"Bir Zamanlar Siverek" Adlı Kitap Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

"Bir Zamanlar Siverek" Adlı Kitap Tanıtıldı

"Bir Zamanlar Siverek" Adlı Kitap Tanıtıldı

Siverek Belediye tarafından hazırlanan "Bir Zamanlar Siverek" adlı kitap tanıtıldı.

01.11.2013 17:31

Siverek Belediyesi tarafından hazırlanan "Bir Zamanlar Siverek" adlı kitap tanıtıldı.

Hürriyet Caddesi'ndeki Lezgonun Parkı'nda düzenlenen tanıtım kokteylinde, bazı fotoğraf sanatçıları ve ilçede görev yapan gazetecilere ait yaklaşık 500 fotoğraf, ilçeyle ilgili bilgilerin yer aldığı kitap ile  kitapta yer alan 60 fotoğraf  vatandaşların beğenisine sunuldu.

Programa katılan Kaymakam Hamza Erkal ile Belediye Başkanı Ali Murat Bucak kitabın inceledi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kitabın tasarımını yapan Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Hüseyin Demirbağ, yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıl önce ilçede görev yapmaya başladığını ve geldiği günden bu yana ilçeyle ilgili çalışmalar yaptığı anımsattı.

Kitabın fotoğraf ağırlıklı olduğunu belirten Demirbağ, şunları kaydetti:

"Daha önce arkadaşlarımla birlikte "Dünden bu güne Siverek" kitabını çıkardık. Son olarak  da, 320 sayfalık  " Bir zamanlar Siverek"  adlı kitabı  hazırladım. Kitapta,  500  fotoğraf bulunuyor, kitabımız tarihi bilgi içermesinin yanında  fotoğraf ağırlıklı oldu, fotoğrafların bir kısmını yurt dışında yaşayan Sivereklilerin arşivinden aldık, bazılarını da burada görev yapan arkadaşlardan temin ettik. Beş bin adet  basılan kitap halka ücretsiz dağıtımasına başlandı.". - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bir Zamanlar Siverek' Adlı Kitap Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement