Bitlis 'O'nu Okuyor Sınavının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bitlis 'O'nu Okuyor Sınavının Ödülleri Dağıtıldı

Bitlis \'O\'nu Okuyor Sınavının Ödülleri Dağıtıldı

Bitlis Öğretmenler Derneğinin Kutlu Doğum Haftasıyla Bitlis ve ilçelerinde düzenlediği, Bitlis 'O'nu okuyor yarışmasının ödülleri verildi.

14.05.2013 09:26  Güncelleme: 10:11

Bitlis Öğretmenler Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Bitlis ve ilçelerinde düzenlenen "Bitlis 'O'nu okuyor" yarışmasının ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bitlis 100. Yıl Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen konserli ödül töreninde yarışmada dereceye giren adaylara başta araba ve umre ödülleri olmak üzere 571 hediye dağıtıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan ödül töreninin açılışında konuşan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, yarışmanın önemine vurgu yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Anlamlı bir geceyi birlikte idrak ettikleri için mutlu olduğunu ifade eden Vali Yurdakul, "Kutlu doğum, Bitlis'te hiç bitmedi bundan sonrada inşallah hiç bitmeyecek. Sadece yılın belli aylarında, belli haftalarında değil yılın 365 gününde Bitlislinin gönlünde Peygamber Efendimizin sevgisi Allahın izniyle artarak devam edecektir. Zaten Bitlis'e yakışan tabloda budur.

Bitlis kendine yakışan şekilde Peygamber efendimizi andı. Bundan sonraki yıllarda yine kendine yakışır şekilde anmaya devam edecektir. Ben bu güzel yarışmayla Bitlis'teki vatandaşlarımızın Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise, Bitlis'te ihlasla başlanan her şeyin başarıyla sonuçlandığını belirterek, "Özellikle son 20 gün içerisinde kutlu doğum ile ilgili yapılan bütün programlar hakikaten çok güzel geçiyor. Bugünde burada güzel bir etkinliğin finali yapılıyor. Sınava girerek Peygamber Efendimizin hayatını okuyan 12 bin kardeşimizi de tebrik ediyorum. 12 bin insanın Peygamber Efendimizin hayatını okuması ve idrak etmesi son derece önemlidir. İnşallah güzel Bitlisimiz bundan sonra da bu tür güzelliklerle hep gündeme gelir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sanatçılar Gökmen ve Latif Öz tarafından konser verildi, öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Programın sonunda ise başta otomobil olmak üzere 571 hediye sahiplerine teslim edildi. Toplam 12 bin kişinin katılımıyla 2 kategoride yapılan yarışmada 571 kişi ödül almaya hak kazandı. Büyük ödülün otomobil olduğu yarışmada; 3 kişiye umre, 13 kişiye dizüstü bilgisayar, 13 kişiye tablet, 3 kişiye i-pad, 3 kişiye i-phone, 3 kişiye bulaşık makinesi, LCD televizyon, 13 kişiye fotoğraf makinesi, 13 kişiye cep telefonu, 13 kişiye bisiklet, 113 mp4 çalar, 113 mp3 çalar, 226 basket ve futbol topu ve kitap setleri sahiplerini buldu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis 'O'nu Okuyor Sınavının Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement