Bitlis'te Sertifikalı Sürü Yönetimi Elemanları Yetiştiriliyor - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Sertifikalı Sürü Yönetimi Elemanları Yetiştiriliyor

Bitlis\'te Sertifikalı Sürü Yönetimi Elemanları Yetiştiriliyor

Bitlis İş Kurumu Müdür Vekili Eşref Aslan, il merkezinde ve ilçelerde ve ilçelerinde “Sürü Yönetimi Elemanı Benim” projesine yönelik kursların başladığını belirtti.

11.04.2014 16:36

Bitlis İş Kurumu Müdür Vekili Eşref Aslan, il merkezinde ve ilçelerde ve ilçelerinde "Sürü Yönetimi Elemanı Benim" projesine yönelik kursların başladığını belirtti.

Aslan yaptığı açıklamada, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlikleri ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü işbirliği ile imzalanan protokol çerçevesinde Bitlis merkez ve ilçelerinde "Sürü Yönetimi Elemanı Benim" projesine yönelik kurslar başladığını bildirdi. Aslan, "Sürü yönetimi elemanı yetiştirme kursu, 21 Nisan 2014 tarihinde sona erecektir. Bu kapsamda ilimiz merkez ve ilçelerinde toplam 100 kişiye kurs düzenlenmektedir. Kurs ziraat mühendisleri ve veteriner hekimler tarafından verilmekte olup, kursun sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecektir. Kurs sürecinde 100 kursiyerimize günlük 20 TL ödenerek Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası Meslek Hastalığı primleri tarafımızca yatırılacaktır. Ayrıca kursiyerlerin tamamına iş ve meslek danışmanlarımız tarafından "İş Arama Becerileri Semineri" ve "İş Danışmanlığı Hizmeti" yapılarak kursun sonunda başarılı olan kursiyerlere kurs bitirme belgeleri verilecek ve ilimizde sürü yönetimi ile ilgili istihdam ihtiyaçlarının sertifikalı elemanlarca giderilecek" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Sertifikalı Sürü Yönetimi Elemanları Yetiştiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement