Bocce'nin Yıldızlarından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bocce'nin Yıldızlarından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken'e Ziyaret

Bocce\'nin Yıldızlarından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken\'e Ziyaret

Mersin'in ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Okullararası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu sporcuları ve Bocce Milli Takım Antrenörü Erdal Buyruk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i ziyaret etti.

27.05.2014 11:05

Mersin'in ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Okullararası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu sporcuları ve Bocce Milli Takım Antrenörü Erdal Buyruk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'i ziyaret etti.

Takım hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e bilgi veren Bocce Milli Takım Antrenörü Erman Buyruk, Mersin'de düzenlenen Okullararası Küçükler Yıldızlar ve Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası'na yaklaşık 41 ilden 900 sporcunun katıldığını ve Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu sporcuları Özlem Çelik, Tuğçe Tuncer, Deniz Tuncer, Fatma Nur Beydilli'nin takım olarak şampiyon oldukların ifade etti. Buyruk, sporculara verilen destek içinde İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e teşekkür etti.

Sporcuların sporu yaşam tarzı haline getirmesinin yaşam kalitesi ve saygınlığını artırdığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, idealist iyi bir sporcunun milli sporcu olması için, eğitimiyle birlikte doğru hedef belirlemesi gerektiğini ifade etti. Tüzken, Okullararası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan sporcuların başarılarının devamını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bocce'nin Yıldızlarından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement