Görüntü 4.8'lik depremin vurduğu Bolu'dan! Vatandaşlar panikle bir anda sokağa döküldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görüntü 4.8'lik depremin vurduğu Bolu'dan! Vatandaşlar panikle bir anda sokağa döküldü

16.03.2023 14:04  Güncelleme: 16:23

Bolu'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem şehirde büyük paniğe neden oldu. Çok sayıda vatandaş yaşanan sarsıntı sonrası sokağa dökülürken o anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Bolu olan 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 8,13 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Bolu'da 4,8 şiddetinde deprem

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ, VATANDAŞLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ

İstanbul, Ankara, Düzce ve Sakarya'da da hissedilen deprem nedeniyle paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokağa çıktı. Yaşanan panik anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Bolu'da 4,8 şiddetinde deprem

AFAD: AN İTİBARIYLA OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Bolu merkezde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmadığını bildirdi. Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görüntü 4.8'lik depremin vurduğu Bolu'dan! Vatandaşlar panikle bir anda sokağa döküldü - Son Dakika


Advertisement