
Meteoroloji Genel Müdürlüğü bin 700 Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonundan alınan il ve ilçelere ait meteorolojik parametrelerden gelen sonuçları açıkladı. Verilere göre Bolu dün gece Türkiye'nin en soğuk yeri oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonu'nda hava sıcaklığı sıfırın altında 9.7 derece olarak kaydedildi. Türkiye'nin en soğuk ikinci ve üçüncü yerleri de Bolu'nun Mudurnu ve Dörtdivan ilçeleri oldu.
Öte yandan Meteoroloji'nin verilerine göre, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İç ve kuzey kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi yaşanacağı öngörülüyor.
Son Dakika › Yerel › Bolu'da hayat resmen dondu! Termometreler -10'u gösterdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.