Bolu'da Kiralık Ev Arayanlara Müjde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu'da Kiralık Ev Arayanlara Müjde

24.01.2012 18:03

Bolu'da ilkbahar aylarından itibaren yeni konutların kullanıma başlayacak olması kiralık ve satılık ev arayanları sevindirdi.

Bolu'da ilkbahar aylarından itibaren yeni konutların kullanıma başlayacak olması kiralık ve satılık ev arayanları sevindirdi.

1999 depreminden bu yana yaklaşık 3 bin konutun yapıldığı Bolu'da vatandaşları sevindirecek bir gelişme yaşanıyor. 126 Bin nüfuslu şehirde birçok vatandaş kiralık ev bulmakta zorlanırken, yeni yapılan konutların ilkbahar aylarında hizmete sunulacak olması ev arayanları sevindirecek. Özellikle nüfusun 5'te biri kadar öğrencinin üniversite eğitimi gördüğü Bolu'da, Mart ayından itibaren yeni inşa edilen dairelerin kullanıma başlayacağı belirtildi. Yeni binaların kiralık ve satılık olarak müşteri bekleyecek olması ise şimdiden ev arayanları harekete geçirdi.

- BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu'da Kiralık Ev Arayanlara Müjde - Son Dakika


Advertisement