Bolu Protokolü Cumhuriyet Resepsiyonunda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bolu Protokolü Cumhuriyet Resepsiyonunda Buluştu

Bolu Protokolü Cumhuriyet Resepsiyonunda Buluştu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof.Dr.Hayri Coşkun, Cumhuriyet'in kuruluşunun 89.yılı dolayısıyla bir resepsiyon düzenledi.

31.10.2012 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yılı dolayısıyla bir resepsiyon düzenledi.

Cumhuriyet Resepsiyonu öncesinde Rektör Prof. Dr. Coşkun, eşi Bedia Coşkun ile birlikte davetlileri kapıdan karşıladı.

AİBÜ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen resepsiyona Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selfet Giray, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahar, Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen ve Prof. Dr. Resul Eryiğit, Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu Sağlık Müdürü Mahmut Arık, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdür Vekili Şerafettin Çilkara, İzzet Baysal Vakfı Eğitim Koordinatörü Mustafa Yaman ve vakıf üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile AİBÜ akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ve eşi Bedia Coşkun, resepsiyon boyunca konuklarla tek tek ilgilendi. Rektörlük tarafından hazırlanan ikramları tadan konuklar bol bol sohbet etti.

31.10.2012 16: 02: 00

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Protokolü Cumhuriyet Resepsiyonunda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement