Bozkurtlular Öğrenciler İçin Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bozkurtlular Öğrenciler İçin Kahvaltıda Buluştu

Bozkurtlular Öğrenciler İçin Kahvaltıda Buluştu

Bozkurt’u Güzelleştirme ve Yoksullara Yardım Derneği’nin, Eğitim gören Bozkurtlu öğrenciler yararına düzenlediği kahvaltı büyük ilgi gördü.

15.09.2014 11:08

Bozkurt'u Güzelleştirme ve Yoksullara Yardım Derneği'nin, Eğitim gören Bozkurtlu öğrenciler yararına düzenlediği kahvaltı büyük ilgi gördü.

Belediye düğün sarayında düzenlenen Kahvaltıya, Bozkurt Kaymakam Vekili Abdülselam Öztürk, ilçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç, Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, eski MHP İstanbul milletvekili Ümit Şafak, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek Başkanları, resmi daire amirleri ve yüzlerce kişi katıldı. Kahvaltı Organizasyonunu düzenleyen Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş'in eşi Neriman Ekeş yaptığı konuşmada, "İlçemizin her alanda ilerlemesi ancak birlik ve beraberlik ortamında gerçekleşe bilir. Bugün eğitim gören evlatlarımıza destek vermek için buradayız. Çocuklarımızın başarıya ulaşması bizlerin onlara vereceği destekle mümkün olacaktır." İfadelerini kullanarak, "Derneğimizin hayır amaçlı toplantıları bunda sonra da devam edecek. İnanıyorum ki güç birliği ile birçok şeyi sizlerle birlikte başaracağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş'te konuşmasında, "Biz bu tür organizasyonlarla İstanbul'da Dernek olarak her sene öğrenciler için bir araya gelip öğrencilerimize burs verirdik. Şimdi ilk defa Bozkurt'ta buna benzer bir çalışma yapılıyor aldığınız davetiyelerle bir çocuğumuza destek veriyorsunuz, sizlerin destekleriniz okuyan çocuklarımıza kıyafet yada haçlık olarak gidiyor sizler bu kadar erdemli bir iş yapıyorsunuz" Diyerek düzenlenen kahvaltının önemine vurgu yaptı.

Kahvaltıda ayrıca ilçedeki esnaflar tarafından öğrenciler yararına verilen hediyelerin çekilişleri yapıldı. Yapılan çekilişlerin ardından hediyeler sahibini bulurken, büyük hediyeleri kazanan talihlilerin hediyeleri tekrar derneğe bağışlaması kahvaltıya katılanlardan büyük alkış aldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozkurtlular Öğrenciler İçin Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement