Bozüyük'te BBP'ye Katılımlar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te BBP'ye Katılımlar Devam Ediyor

Bozüyük\'te BBP\'ye Katılımlar Devam Ediyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Muhsin Çakır'ın Büyük Birlik Partisi (BBP) saflarına katılması nedeniyle parti binasında program düzenlendi.

29.10.2013 15:36

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Muhsin Çakır'ın Büyük Birlik Partisi (BBP) saflarına katılması nedeniyle parti binasında program düzenlendi.

Programda konuşan Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Büyük Birlik Partisi'nin Bozüyük'e bir kar tanesi olarak düştüğünü ve her geçen gün bir çığ haline geldiğini söyledi. Üye sayılarının her geçen gün hızla arttığını aktaran İbiş, "Halkımız partimize büyük tevazu gösteriyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde diğer siyasi parti ve adayları ne kadar güçlü ise bizde o oranda güçlüyüz. Büyük Birlik Partisi siyasi arenada çizgisinden taviz vermeden ilerleyecek. Partimizin her geçen gün büyüdüğünü partimize yapılan katılımlarla görmekteyiz. Bugünde çok değerli büyüğümüz ve usta siyasetçi Muhsin Çakır bey partimize üye olmuştur. Kendisi Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllar çeşitli hizmetlerde bulunmuş değerli bir büyüğümüz. Kendisinin bizim yanımızda yer alması bizler için büyük bir şeref ve onurdur. 17 Kasım tarihinde sayın Genel Başkanımızın katılımıyla yapacağımız programımızda diğer siyasi partilerden partimize katılan üyelerin tanıtımını yapacağız. Diğer siyasi partiler gibi değil kesin rakamlarla partimize katılımları kamuoyu ile paylaşacağız. Bismillah dedik yola çıktık. Kazanan inşallah Bozüyük olacak. Bozüyük'e hizmet etmek için elimizden gelen gayretle mücadele edeceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi'ne üye olan eski Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Muhsin Çakır, üyelik işlemlerinin ardından açıklamalar yaptı. Çakır,"41 yıl Milliyetçi Hareket Partisi'nin her kademesinde görev yaptım. Ancak şu anda Milliyetçi Hareket Partisi'nin yetişmiş olduğum ideolojilerden saptığını görüyorum. Biz milliyetçi ve ülkücü olarak yetiştik. Bu değerlerin Milliyetçi Hareket Partisi'nden çekildiğini gördüm. Kalbimdeki ve beynimdeki ideolojinin Büyük Birlik Partisi ile devam edebileceğini hissettiğim için ve MHP'nin şu anki durumu bana ters geldiği içime sindiremediğim için 41 yıllık partimden ayrıldım. Büyük Birlik Partisi'ne katılmaya karar verdim" diye konuştu.

Parti binasında yapılan programda, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Nail Dağlı ve 1'inci sıra İl Genel Meclis üyesi adayı Hakan Dülger de hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te BBP'ye Katılımlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement