Bozüyük'te İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Bozüyük\'te İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 2012-2013 sezonu öncesi ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak tedbirler görüşüldüğü İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

25.08.2012 14:43

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 2012-2013 sezonu öncesi ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak tedbirler görüşüldüğü İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakam Oktay Kaya Başkanlığı'nda yapılan toplantıda alınan kararlar İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş tarafından kurul üyelerine okunarak üyelerce imza altına alındı. Emniyet Müdürü Okumuş, toplantıda alınan kararların Bozüyükspor'un menfaatleri doğrultusunda alındığını ve bu kararlara uyulmadığında Bozüyükspor'un daha büyük maddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda birçok suiistimallerle karşılaştıklarını hatırlatan Okumuş, alınan kararların Bozüyükspor'un yararına olacak kararlar olduğunu yineledi. Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan ise geçmiş yıllarda yaşanılan mevcut sıkıntıları çok iyi bildiğini ve yeni sezonda bu tür sıkıntıların yaşanmaması için elinden gelen çabayı göstereceklerini kaydetti.

16 maddeden oluşan ve yapılan görüşmeler sonrasında oy birliği ile alınan kararların yeni sezonla birlikte uygulanmaya başlayacağı bildirildi.

Kaymakamlıkta yapılan toplantıya Kaymakam Oktay Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Muhittin Yetiş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kara ve spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement