Bozüyük'te Sivrihisarlılar Derneği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Sivrihisarlılar Derneği Açıldı

Bozüyük\'te Sivrihisarlılar Derneği Açıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Sivrihisarlılar Derneği (BOS-DER) düzenlenen törenle açıldı.

27.04.2013 18:41

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Sivrihisarlılar Derneği (BOS-DER) düzenlenen törenle açıldı.

İlçede yaşayan ve sayıları 2 bini geçen Sivrihisarlıları bir çatı altında toplamak için kurulan BOS-DER'in açılışına MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan, siyasi parti temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Derneğin açılışında konuşan Bozüyük Belediye Başkan Vekili Bakıcı, böyle bir derneğin Bozüyük'te kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin kurulmakla işin bitmediğini belirten Bakıcı, "Derneği kurduktan sonra onu devam ettirebilmek de önemli. Bunun için de maddi ve manevi destek, özverili bir çalışma ve herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor" dedi.

Derneğin Kurucu Başkanı Taner Gürkök ise, amaçlarının ilçede yaşayan hemşehrilerini bir çatı altında toplamak olduğunu kaydetti.

Kalabalık bir davetli topluluğu ile açılışı yapılan dernek, Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi Pehlivan Sokak'ta faaliyet gösteriyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Sivrihisarlılar Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement