BÜ Rektörü Kaplan Azerbaycan'da - Son Dakika
Yerel

BÜ Rektörü Kaplan Azerbaycan'da

BÜ Rektörü Kaplan Azerbaycan\'da

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve beraberindeki heyet, Azerbaycan'da bazı üniversitelerle görüşmelerde bulundu.

15.05.2014 16:53  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve beraberindeki heyet Azerbaycan'da bazı üniversitelerle görüşmelerde bulundu.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve beraberindeki heyet Mevlana Değişim Programı kapsamında Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, Hazar Üniversitesi, Bakü Devlet Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Gence Üniversitesi ile görüşmelerde bulundu. Bakü Devlet Üniversitesi ile akademik ve kültürel ilişkiler kurmak, akademisyen ve öğrenci değişimi yapmak, ortak araştırma projeleri yürütmek, ortak bilimsel ve kültürel etkinlikler düzenlenmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Anlaşma Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abel Maharramov tarafından imzalandı. Bartın Üniversitesinin daha önce Mevlana Değişim Programı anlaşması olan Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi, Hazar Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi ve Gence Üniversitesi ile de görüşmelerde bulunuldu. Daha sonra Azerbaycan Milli Meclisi ziyaret edildi. Görüşmelere Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Said Ceyhan, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Kocabaş, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Tümen, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eitimad Ayvazov, Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Savaş Bülbül, Genel Sekreter Erturan Asioğulları katıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BÜ Rektörü Kaplan Azerbaycan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement