Buca Belediyesi Engelli Vatandaşlara Seçim Günü Ulaşım Desteği Sağlayacak - Son Dakika
Yerel

Buca Belediyesi Engelli Vatandaşlara Seçim Günü Ulaşım Desteği Sağlayacak

Buca Belediyesi Engelli Vatandaşlara Seçim Günü Ulaşım Desteği Sağlayacak

Buca Belediyesi, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanacak engelli vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacağını açıkladı. Engelli dostu projeler üreten belediye, engelli vatandaşları oy kullanacakları sandıklara taşıma hizmetini üstlenecek ve hizmetten yararlanmak isteyenlerin kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti.

09.05.2023 12:13

İzmir'de Buca Belediyesi, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy kullanacak engelli vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacağını bildirdi.

Buca ilçesinde, engelli vatandaşların demokratik hakları olan oy verme işlemlerini gerçekleştirebilmesi için gerekli önlemler alındı. Engelli dostu projeler üreten Buca Belediyesi, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, engelli vatandaşları oy kullanacakları sandıklara taşıma hizmetini üstlendi. Engelli vatandaşlar, belediyenin araçlarıyla evlerinden alınarak oylarını kullandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacak. Hizmetten yararlanmak isteyen engelli bireylerin, 12 Mayıs Cuma gününe kadar Buca Belediyesi Sarı Masa Çözüm Merkezine ait 0 850 228 28 22 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca Belediyesi Engelli Vatandaşlara Seçim Günü Ulaşım Desteği Sağlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement