Buca'da Kadınlar Mikrop'la Coştu - Son Dakika
Yerel

Buca'da Kadınlar Mikrop'la Coştu

Buca\'da Kadınlar Mikrop\'la Coştu

Buca Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği kadınlar matinesinde Bucalı kadınlara keyifli bir gün yaşattı.

07.03.2016 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği kadınlar matinesinde Bucalı kadınlara keyifli bir gün yaşattı.

Şirinyer Düğün Salonu'nda düzenlenen kadınlar matinesinde İzmir'in sevilen şovmeni 'Mikrop' lakaplı Hikmet Durmuş sahne aldı. Sahne şovları, şarkıları ve şakalarıyla kadınlara enerji depolayan Mikrop Hikmet, kadınlara unutamayacakları bir eğlence yaşattı.Kadınların coşkusuna ortak olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtuluşumuz, kadınların hayata, kültüre, sanata, spora ve siyasete katılımlarından geçiyor" dedi.

Buca Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikte Bucalı kadınlara keyifli bir 'Pazar' yaşattı. Şirinyer Düğün Salonu'nda düzenlenen matinede İzmir'in sevilen şovmeni 'Mikrop' lakaplı Hikmet Durmuş, çılgın dansları, şarkıları ve kadınlarla kurduğu neşeli sohbetiyle kadınlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Kadınların coşkusuna ortak olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ülkenin içinde bulunduğu durumun kurtuluşunun kadınlar sayesinde olacağını söyledi. Başkan Piriştina, "Ülkemizin özlediğimiz barış ve huzur dolu günlere günlere dönmesi, kadınların hayata, kültüre, sanata, spora ve siyasete katılımlarından geçiyor. Bugün bir kez daha görüyoruz ki kadının olduğu yerde enerji, üretkenlik, verimlilik, mutluluk var. Ben inanıyorum ki bu bizim son gözyaşlarıyla, hüzünlerle andığımız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz olacak. Bundan sonra bu ilçenin bu kentin ve bu ülkenin her yerinde ve her alanında kadının farkını, verimliliğini, üretkenliğini göstereceğiz. Bunun için ben ve ekip arkadaşlarım sizleri bir adım öne çıkarmak için hayata katabilmek ve bu kenti birlikte yönetmek için her zaman emrinizdeyiz" dedi.

Oryantal şovların, güzellik yarışmalarının da yer aldığı matinede Başkan Piriştina, Mikrop Hikmet'i başarılı performansından dolayı kutlayarak, çiçek verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Kadınlar Mikrop'la Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement