Buca Gölet'te Coşkun Sabah Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Buca Gölet'te Coşkun Sabah Coşkusu

Buca Gölet\'te Coşkun Sabah Coşkusu

Buca Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Gölet alanında binlerce Bucalı ile buluştu.

22.07.2013 10:59

Buca Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Gölet alanında binlerce Bucalı ile buluştu. Şarkılarını izleyenlerle birlikte seslendiren Coşkun Sabah, "Eski Ramazan eğlencelerini yaşatan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve yöneticilerimize bu coşkulu gece için teşekkür ederim" dedi.

Buca Gölet Alanı'nda 30 gün boyuncu çeşitli etkinliklerin yapıldığı Ramazan Eğlenceleri'nde hafta sonunda Coşkun Sabah fırtınası esti. Binlerce yurttaş hem iftar açtı, ardından da eğlendi. 2 saati aşan süre sahnede kalan Coşkun Sabah, İzmir'de olmaktan duyduğu sevinci anlattı. Buca Belediye Başkan Vekili Hüsnü Kaya sanatçıya çiçek verirken, yaptığı konuşmada belediyeciliğin sosyal yaşamın tamamına dokunmak olduğunu anımsattı, " Belediyeciliğin çerçevesinde insan vardır. Bizler Türkiye'de bir anlayışı değiştiriyoruz. Belediyecilik koltuklarda oturup caka satmak değil size hizmetkar olmaktır. Biz göreve geldiğimiz günden beri sizin hizmetkarınız. Eksiğimiz olabilir hatamız olabilir ama bu ilçeye ve ülkeye hiç yanlışımız olmadı" dedi.

Gölet alanındaki konsere Belediye Başkan Yardımcısı Suat Nezir ve meclis üyeleri de katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca Gölet'te Coşkun Sabah Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement