Bulanık'a 85 Öğretmen Ataması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bulanık'a 85 Öğretmen Ataması Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Muş'un Bulanık ilçesine 85 öğretmen ataması yaptı.

12.02.2015 13:33  Güncelleme: 13:53

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bulanık ilçesine 85 öğretmen ataması yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Bulanık'ta branş sıkıntısı olmadığını, ancak sınıf öğretmenlerine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yeni göreve başlayan ve ilk ataması yapılan bütün öğretmenleri odasına davet eden Edip, onlara ilçe hakkında bilgi vererek her türlü sıkıntılarında yanında olduklarını ifade etti.

Yüksek oranda yapılan öğretmen atamalarından dolayı memnun olduklarını ve 2014-2015 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine daha iyi başladıklarını anlatan Edip, şöyle konuştu:

"Bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize hayırlı olsun. Sömestr sürecinde 42 öğretmenimiz özür grubundan dolayı tayini çıkarak ilçemizden ayrıldı. 2015 şubat atamalarında da ilçemize 85 öğretmen atandı. Bu öğretmenlerimizden 3'ü sınıf öğretmeni geriye kalanlar ise branş öğretmenleridir. Bu sayı ilçemizin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Eğitimimize sene başında ücretli öğretmenlerle başlamıştık. Şimdi bin 400 öğretmenimiz var. Yeni atamalarla ne yazık ki ücretli öğretmenlerimizin görevlerine son verilecek. Eğitim açısından yeni öğretmenlerimizin gelmesi Bulanık'taki eğitimimize büyük bir ivme kazandıracak."

Bulanık'a atanan Gamze Dikmen, mesleğe başlamanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Müdürümüz bizleri odasına davet ederek, burada yalnız olmadığımızı, yanımızda olacaklarını dile getirdi. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bulanık'a 85 Öğretmen Ataması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement