Bulgaristan'daki Etkinlikler İçin Menderes'ten Otobüs Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Bulgaristan'daki Etkinlikler İçin Menderes'ten Otobüs Kaldırıldı

Bulgaristan\'daki Etkinlikler İçin Menderes\'ten Otobüs Kaldırıldı

İzmir’in Menderes ilçesinden, Dünya Mestanlılar Günü nedeniyle Bulgaristan’da düzenlenecek etkinlik için ücretsiz otobüsler kaldırıldı.

31.07.2015 11:30

İzmir'in Menderes ilçesinden, Dünya Mestanlılar Günü nedeniyle Bulgaristan'da düzenlenecek etkinlik için ücretsiz otobüsler kaldırıldı. Çok sayıda vatandaş, bu özel güne katılmak üzere yola çıktı.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Dünya Mestanlılar Günü nedeniyle bir program hazırlayarak Bulgaristan'a ücretsiz otobüsler kaldırdı. İlk kez gerçekleştirilen organizasyona, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. 300 vatandaş, Bulgaristan'da Mestanlı Belediyesi ve Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği etkinliklere katılmak üzere 6 otobüs ile hareket etti. Heyet içerisinde Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da yer aldı.

Yolculuk öncesi konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Dünya Mestanlılar gününde Menderes olarak biz de orada olacağız. Vatandaşlarımızla birlikte bu güzel etkinlikte yer alacağız. Hep birlikte oraya gidip kutlamalara katılacağız. Menderes Belediyesi bu vesile ile uzakları yakın ediyor, kardeşleri buluşturuyor. İnşallah bunu geleneksel hale getirip, her yıl Dünya Mestanlılar Gününde Mestanlı'da olacağız. Oradaki bağlarımızı güçlendireceğiz ve bu bağların kopmaması için çalışacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulgaristan'daki Etkinlikler İçin Menderes'ten Otobüs Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement