Burhaniye Belediyesi Emıtt'te Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesi Emıtt'te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Burhaniye Belediyesi Emıtt\'te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) ikinci gününde de misafirlerini ağırlayan Burhaniye Belediyesi, tanıtım broşürleri ve ilçenin tanıtım videoları ile yerli ve yabancı katılımcıların tatil rotasına Burhaniye’nin de eklenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

13.04.2023 17:34  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMITT) ikinci gününde de misafirlerini ağırlayan Burhaniye Belediyesi, tanıtım broşürleri ve ilçenin tanıtım videoları ile yerli ve yabancı katılımcıların tatil rotasına Burhaniye'nin de eklenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Bu yıl 26'ncı kez kapılarını açan ve 30'a yakın ülkeden 592 katılımcısı bulunan EMITT'te Burhaniye Belediyesi de turizm potansiyelini sergilemek ve doğal güzelliklerini tanıtabilmek için yerini aldı.

Burhaniye Belediyesi standında, ilçenin mutfağı sergilenirken; belediyenin kendi üretimi olan zeytinyağı ve zeytinyağı sabunları da tanıtıldı. Deve güreşlerinin tanıtımı için yer alan sembolik deve heykeli, ilçenin mahallelerinin yazdığı tabela, zeytin emekçisi bir kadını temsil eden soğuk heykel sanatçısı ve birçok tanıtım ürünü ile dikkat çeken Burhaniye Belediyesi'nin standı, EMITT'e gelen ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesi Emıtt'te Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement