Burhaniye Belediyesi'ne Yeni Ambulans - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediyesi'ne Yeni Ambulans

Burhaniye Belediyesi\'ne Yeni Ambulans

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sağlık İşleri Müdürlüğü araç filosuna yeni bir ambulans daha eklendi.

10.05.2015 12:59

Balıkesir'in Burhaniye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sağlık İşleri Müdürlüğü araç filosuna yeni bir ambulans daha eklendi.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal sayesinde Burhaniyelilerin hizmetine Sağlık Bakanlığından bağışlanan ambülansın ardından yine Belediye Başkanı Necdet Uysal girişimleriyle, Büyük Avrasya Holding tarafından Burhaniye Belediyesi hizmetinde kullanılmak üzere yeni bir ambulans hediye edildi.

Her mahalleye evde bakım dahil ihtiyacı olan hastalara hizmet götüren ayrıca 112 acil servise yardımda bulunan ve hasta nakillerinde yardımcı olan Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne yeni bir ambulans daha bağışlandı. Büyük Avrasya Holding adına Doğan Çelik anahtarı bizzat Belediye Başkanı Necdet Uysal'a teslim etti. Yeni aracın kazasız belasız kullanılması için kurban kesildikten sonra karşılıklı olarak protokollerin imzalanmasının ardından teşekkürlerini Doğan Çelik'e iletirken böyle hayırlı bir işe vesile olmalarından dolayı minnettarlarını sundu. Doğan Çelik ise Belediye Başkanı Necdet Uysal'a Burhaniye için her konuda destek olacaklarını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediyesi'ne Yeni Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement