Burhaniye'de AK Parti'ye Sendikacı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de AK Parti'ye Sendikacı Ziyareti

Burhaniye\'de AK Parti\'ye Sendikacı Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Memur-Sen'e bağlı sendika örgütleri Ak Parti Burhaniye ilçe başkanlığını ziyaret etti.

07.10.2013 13:24  Güncelleme: 13:23

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Memur-Sen'e bağlı sendika örgütleri Ak Parti Burhaniye ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Memur-Sen'e bağlı Burhaniye şube başkanlarından Sağlık Sen temsilcisi Ömer Çelebi, Memursen Burhaniye Temsilcisi Sadrettin Küçükkaya, Eğitim Bir Sen temsilcisi Ferhat Levent, Diyanet-Sen temsilcisi İsmail Baydemir, Büro Memursen temsilcisi Salim Uras, Ak Parti ilçe başkanı Özer Koyuncu ve Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok'u ziyaret etti. Geçtiğimiz pazartesi günü başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketini çok olumlu bulduklarını söyleyen sendikacılar, gelişen ve büyüyen Türkiye'nin, açıklanan demokratikleşme paketi ile daha da büyüyeceğinin altını çizdi. Dernek üyeleri, olumlu gelişmeler nedeniyle Ak Parti'ye teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu ise, demokratikleşme paketinin ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dilerken, olumlu gelişmelerin devam edeceğini açıkladı. Koyuncu, ziyaretten memnun olduğunu belirterek, konuklarına teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de AK Parti'ye Sendikacı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement