Burhaniye'de Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu

Burhaniye\'de Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği yemek büyük ilgi gördü.

09.03.2012 17:51

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği yemek büyük ilgi gördü.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı'nın da katıldığı yemekte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, katılımcılar Hasan Hüseyin Aşık'ın klavyesi eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Öğretmen Evi'nde düzenlenen AK Parti kadınlar yemeğinde büyük coşku yaşandı. AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu ve Kadın Kolları Başkanı Sevda Padem'in ev sahipliğini üstlendiği yemeğe İl Başkanı Mahmut Poyrazlı'nın yanı sıra, il yönetim kurulu üyesi Osman Sünnetçi, il kadın kolları başkanı Mutlu Aydemir, Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu, Edremit Kadın Kolları Başkanı Hamidiye Karademir ile birlikte yaklaşık 120 partili katıldı.

İlçe başkanı Özer koyuncu ve Kadın kolları başkanı Sevda Padem yaptıkları konuşmalar da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen yemeğe katılanlara teşekkür ederken birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Yemekte bir konuşma yapan il başkanı avukat Mahmut Poyrazlı, kadınlara büyük önem verdiklerini söyledi. İl başkanı olduğu ilk günlerde Burhaniye'ye geldiğini bildiren il başkanı Poyrazlı, "AK Parti döneminde çok önemli hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin pek çoğu da kadınlara yöneliktir. Hanım kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Her zaman büyük destekleri olmaktadır. Bayanlarla ilgili olarak ne yapsak azdır. Kadına karşı işlenen şiddet haberleri zaman zaman basına yansımaktadır. Kadına karşı şiddete karşıyız. Kadınlarımızın eğitimine önem veriyoruz. Kadın eğitimini en üst seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Tüm kız çocukları gereken eğitimi almalı. Kadınlarımız daha çok siyasette olmalı. Bütün il, ilçe ve beldelerimizde kadın kolları var. Dünya da her şey kadının eseri. Kadınların el attığı her işte başarı vardır. Kadınlar gününüzü kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından ilçe başkanı Özer Koyuncu, Kadın kolları başkanı Sevda Pedem'e teşekkür plaket verirken il başkanı avukat Mahmut Poyrazlı'da bir buket çiçek takdim etti. AK partili kadınlar Hasan Hüseyin Aşık'ın klavyesi eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. İlçe başkanı Özer Koyuncu ve Kadın kolları başkanı Sevda Padem, gecenin sonunda konuklarını kapıya kadar uğurlarken herkese teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement