Burhaniye'de Atatürk Tenis Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Atatürk Tenis Turnuvası

Burhaniye\'de Atatürk Tenis Turnuvası

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 10 Mayıs da Kaymakam Osman Yenidoğan’ın başlattığı Atatürk Tenis Turnuvası tamamlandı.

20.05.2014 16:30

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 10 Mayıs da Kaymakam Osman Yenidoğan'ın başlattığı Atatürk Tenis Turnuvası tamamlandı. Turnuva da dereceye giren sporcuların ödülleri törenle verilirken büyük coşku yaşandı.

Bahçeşehir Koleji Salonu'nda düzenlenen turnuva, 17 Mayıs'da tamamlanırken, dereceye girenlerin madalya ve kupaları törenle verildi. Turnuva da büyük heyecan yaşandı. Turnuva da, 12-16 yaş bayanlar grubunda, Pelin Küçük birinci, Elif Aydın da ikinci oldu. 12-16 yaş erkekler grubunda ise, Ata Ulaş Güler birinci, Ege Kaynak ise ikinci oldu. Yeni başlayan bayanlarda da, Lilia Özhan birinci, Elif Aydın da ikinci oldu. Yeni başlayan erkeklerde ise, Mustafa Ulusoy birinci, Atatunç Kundakçı da ikinci oldu. Orta seviye bayanlar da, Damla Ertür birinci, Arzu Kaynak ikinci oldu. Orta seviye erkeklerde de, Kaymakam Osman Yenidoğan birinci, Semih Dedeoğlu da ikinci oldu. İleri seviye bayanlarda, Senem Ertür birinci, Filiz Baygın ikinci, İleri seviye erkeklerde ise, Burak Kav birinci, Ahmet Erdem ikinci oldu. Katılan sporculara teşekkür eden Okul Müdürü Semra Talay, "Sporcularımızı tebrik ediyor. Hayatlarından sporu çıkarmamalarını diliyorum. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Atatürk Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement