Burhaniye'de Doktor Mahallelinin Ayağına Gitti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Doktor Mahallelinin Ayağına Gitti

Burhaniye\'de Doktor Mahallelinin Ayağına Gitti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Sağlık Ekibi, mahalle ve köy çalışmalarını Kavakdibi mahallesinde sürdürdü.

27.06.2013 16:21

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Sağlık Ekibi, mahalle ve köy çalışmalarını Kavakdibi mahallesinde sürdürdü.

Mahalle kahvesinde 30 kadar vatandaşın tansiyonlarını ölçen ve sağlık sorunlarını dinleyen ekip, 22 tansiyonlu hasta tespit ederken bir hastaya da dilaltı ilaç vererek müdahale etti. Mahalledeki yaşlı ve yatalak hastaların evlerinde muayenelerinin yapıldığı çalışma sırasında, bu hastaların hastaneye gidişlerinde Belediye ambulansıyla yardımcı olunacağı söylendi ve köy gezilerinin devam edeceğini anlatan Dr. Cengiz Kaypak, "Biz halkın içinden geldik o yüzden halkın içinde, yanında oluyoruz. Halkın ayağına gidip hizmet etmenin, onu bulunduğu ortamda bizzat dinlemenin birçok avantajı var. Bu mazlum halk bunu hak ediyor. Bizler Çanakkale Savaşında hepsi cepheye giden İstanbul Tıp'lıların ve geçen gün mezuniyet töreninde biz halkın doktorlarıyız diyen Ankara Tıplıların felsefesiyle halkın hizmetindeyiz. Halkın gecesine bir yıldız gibi ışık veriyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Doktor Mahallelinin Ayağına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement