Burhaniye de Köy Okuluna Oyuncak Götürdüler - Son Dakika
Yerel

Burhaniye de Köy Okuluna Oyuncak Götürdüler

Burhaniye de Köy Okuluna Oyuncak Götürdüler

Avni Özpolat Anaokulu Müdürlüğü ve okulda staj yapan Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin başlattığı "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında toplanan oyuncaklar Bahadınlı köyündeki ana sınıfı öğrencilerine...

10.04.2012 12:13

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde,

Avni Özpolat Anaokulu Müdürlüğü ve okulda staj yapan Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencilerinin başlattığı "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında toplanan oyuncaklar Bahadınlı köyündeki ana sınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

Burhaniye'de Avni Özpolat Anaokulu ve stajyer öğrenciler, Bahadınlı İlköğretim Okulu Ana Sınıfı'ndaki öğrencileri sevindirdi. Öğretmen, öğrenci ve velilerden toplanan oyuncaklar köy çocuklarına ulaştırıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, şube müdürü Mehmet Karabıyık, Avni Özpolat Anaokulu Müdürü Mehtap Güven ve Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk ile Bahadanlı İlköğretim Okulu İdareci ve öğretmenlerinin katılımı ile düzenlenen tören de büyük coşku yaşandı.

Avni Özpolat Anaokulu'ndan bir grup öğrencide törene katılırken, köydeki arkadaşları ile kısa sürede kaynaşarak, oyuncakları paylaşmanın, anasınıfının ve okul bahçesinin tadını çıkardılar.

Projeye destek verenlere teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç,

Bahadınlı İlköğretim Okulu'ndaki diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avni Özpolat Anaokulu olarak köy okullarındaki anasınıflarına destek projelerinin devam edeceğini dile getiren müdür Mehtap Güven de, katılımları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin URUÇ, Şube Müdürü Mehmet Karabıyık ve projeye destek veren Stajyer öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye de Köy Okuluna Oyuncak Götürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement