Burma, Personelle Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Burma, Personelle Vedalaştı

Burma, Personelle Vedalaştı

Atakum Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Metin Burma, "Sayın İshak Taşçı kabul ederse, başımızın dikliği, alnımızın aklığı ile devir teslimi yapmak isterim" dedi.

01.04.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden Metin Burma, "Sayın İshak Taşçı kabul ederse, başımızın dikliği, alnımızın aklığı ile devir teslimi yapmak isterim" dedi.

Atakum'un Türkiye'ye mal olmuş bir yer olduğunu da belirten Metin Burma, "Burası gelişmeye, değişmeye devam edecektir. Siz çalışanlar olarak onun bu hale gelmesinde büyük katkılarınız vardır. Kimsenin sizi mağdur etmeye hakkı yoktur. Biz, göreve geldiğimizde yalnızca uzun süre işine devam etmeyen 3 kişinin iş akdini fesih etmiştik. Onun haricinde mağdur etmedik. Asla hırsla, siyasi gözlükle hareket etmedik, ötekileştirmedik. Yalnızca düzgün, dürüst ve çalışkan olmanızı istedim ve bekledim. Sizi incitecek bir tavır beni de incitir. Ben geldim gidiyorum. 3 kere seçim kazandım, 2 kere kaybettim. Bu makamlar kimseye baki kalmıyor. Kırgın, kızgın, dargın, üzgün değilim. Seçim boyunca bize yakışır bir şekilde siyaset yaptık" diye konuştu.

Özleminin Atakum'un Türkiye'nin öne çıkan bir kenti olarak görmek istediğini, bunun için çok önemli projeler hazırladıklarını ancak bunları hayata geçirmenin nasip olmadığını da söyleyen Burma, "Özlemim kuşkusuz ki yine bu yolda yani Türkiye'nin yıldızı olma noktasında ilerlemesi olacaktır. Bu konuda bana düşen ne olursa, sizler içi, Atakum için, Atakumlular ve ülkem için yapmaya hazır olduğumu bilin. Bu konuda sizin de üzerinize düşen görevi bugüne kadar olduğu gibi layığı ile yapacağınıza inanıyorum. Beraber çalıştığım insanlardın bir selamı bile benim için bir ödüldür. Hepinize teşekkür ediyor, size başarılar diliyorum. Ben hakkımı helal ettim, siz de edin" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burma, Personelle Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement