Burma, Temizlik Personeli ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Burma, Temizlik Personeli ile Bir Araya Geldi

Burma, Temizlik Personeli ile Bir Araya Geldi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye bünyesinde görev yapan temizlik işleri personeline yönelik düzenlediği toplantıda, "Önemli olan halkla iletişim kurmaktır, bunu çok önemsiyorum."

16.04.2013 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, belediye bünyesinde görev yapan temizlik işleri personeline yönelik düzenlediği toplantıda, "Önemli olan halkla iletişim kurmaktır, bunu çok önemsiyorum. Hem iddialı, düzgün iş yapacağız, hem halkla iyi ilişkiler kuracağız" dedi.

İşlerinin yalnızca temizlik olmadığını aynı zamanda çevre duyarlılığını da geliştirmek olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Çevre koruma birimi kendini çok öne çıkarmalıdır. Olaylara, etrafa benim gözüm ile bakmalısınız. O noktada, siz Atakum Belediye Başkanlığı'nı temsil ettiğinizi bilin ve kendinizi böyle görün. Sizden halkla iyi iletişim kurmanızı istiyorum. Birinin gönlünü almak ne kadar güzelse, birilerini incitmekte o kadar kolay ve kötüdür. Bu insanlar zaten yoksulluk, işsizlik karşısında yeterince bunalmış vaziyettedir. Kendinizi halkın yerine koyarak, onlara öyle davranacak ve çözümcü olacağız. Bir yılımız kaldı. Bugüne kadar büyük bir gayretle geldik, bundan sonra biraz daha düzenli olmalıyız. İşimiz, çocuklarınızın ekmeğidir, mukaddestir. Kimse işini küçümsemesin, bunu hassasiyetle sizden istiyorum. Bir şeyi görmezlikten gelmemelisiniz ya da bu iş niye olmuyor diye sorgulamalısınız" diye konuştu.

Personelin birbiri ile iyi ilişkiler kurmasına, iletişim ve dayanışma içinde olmasına önem verdiğini kaydeden Başkan Burma, "Atakum'un hak ettiği taçlandırmayı hep birlikte yapalım istiyorum. Ben aslında dost canlısı, sevecen, iyi huylu bir insanım ama riyakar, hilekar, işi küçümsemeyen, hafife almaya çalışan insanlara karşı da asla sıcak yaklaşımım olmaz. Ben sizi seviyorum. Siz de kendinizi severseniz bir sorun kalmaz. Bugüne kadar kimsenin siyasi düşüncesine karışmadım, karışmam da. Sizden tek beklentim en temiz Atakum Belediyesi dedirtecek kadar, halka hizmet noktasındaki bayrağın daha yükseğe çıkmasıdır. Ben, çalışanımla dostum, ona çok değer veririm. Şöyle kendi kendinize bir kıyaslama yapıp, daha önce çalıştığınız belediyelerdeki ve şimdiki dönemlerinizi dikkate alırsanız, sizin haklarınız konusunda ne kadar titiz davrandığımın farkına varırsınız. Maaşınız, ikramiyeleriniz zamanında ve eksiksiz ödeniyor. İmkanlarımız çoğaldıkça sizin imkanlarınızı da artırmaya gayret ve özen gösteriyorum. Bunun karşılığında sizlerden samimi ve içten çalışma bekliyorum. Yetki kullanır, her istediğimi yaptırırım ama ben yapacağımız işleri sevgi ile başaralım istiyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan temizlik işleri personeli, kendilerine olan sıcak yaklaşımlarından dolayı Başkan Burma'ya çiçek vererek teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burma, Temizlik Personeli ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement