Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu

Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu

Bursa Barosunun Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

11.10.2014 16:53

Bursa Barosunun Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Barodan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu'nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Doğan Şenyüz, bazı akademik odaların başkanları ile avukatlar katıldı.

Toplantıda konuşan Baro Başkanı Ekrem Demiröz, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar hiçbir meslektaşımızı yalnız bırakmadık. Tarafsız, bağımsız yargıyı istemek siyaset değildir. Sinerjisi ve enerjisi yüksek bir ekiple seçimlere giriyoruz. Yarın gerçekleşecek organ seçimlerinin Bursa Barosu için hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra Bursa Barosu Yönetim Kurulu çalışma raporu, kesin hesap raporu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu çalışma raporları okunarak görüşmeye açıldı. Bu raporlar üzerine genel kurula katılanların sundukları görüşler sonrası raporların tümü oy birliğiyle kabul edildi.

Bütçe oylamasının ardından konuşan Bursa Barosu Başkan Adayı Olcay Göçüm ise "Baronun, siyasi söylemlerin yoğun olarak dile getirildiği bir makam olmasını istemiyoruz. Baromuza ve mesleğimize kalıcı işler bırakmak için bu göreve talibiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun baroya kayıtlı tüm avukatların oylarına talibiz" görüşlerini iletti.

Toplantı, meslekte 25'inci yılını dolduran avukatlara plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Bursa Barosunun organ seçimleri yarın BAOB Yerleşkesi'nde yapılacak. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement