Bursa'da Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasındaki Bıçaklı Kavga - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasındaki Bıçaklı Kavga

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.

04.08.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.

Altepe, bir özel hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi süren Altın ile görüşerek ailesinin üzüntüsünü paylaştı. Yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu belirten Altepe, konunun takipçisi olduğunu söyledi.

Doktorlarından, Altın'ın durumuyla ilgili detaylı bilgiler alan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı telsizinden yaptığı anonsla da zabıta teşkilatının üzüntüsünü paylaştığını ifade etti.

Yaralı zabıtanın durumunu takip eden Doç. Dr. Sedat Demir ve Uzman Dr. Murat Eyüboğlu, Altın'ın hayati tehlikeyi atlattığını, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve en yakın zamanda yoğun bakımdan normal odaya alınarak taburcu edilebileceğini bildirdi.

Merkez Osmangazi ilçesindeki Kent Meydanı'nda, işportacı Sinan A, seyyar tezgahları kaldırmak isteyen zabıta memurlarına tepki göstermiş ve aralarında sözlü tartışma başlamıştı. Sözlü tartışmanın kavga dönüşmesiyle biri kalbinin yakınından olmak üzere 7 zabıta memuru ve Sinan A. yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Zabıtalar ile Seyyar Satıcı Arasındaki Bıçaklı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement