Bursa Valisi Harput Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Valisi Harput Açıklaması

16.04.2012 18:06

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Geçtiğimiz yıl Almanya'nın Hessen eyaleti ile valiliğimiz arasında varılan mutabakat ve imzalanan protokol gereğince iki bölge arasında çok yönlü bir işbirliği başlattık" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Geçtiğimiz yıl Almanya'nın Hessen eyaleti ile valiliğimiz arasında varılan mutabakat ve imzalanan protokol gereğince iki bölge arasında çok yönlü bir işbirliği başlattık" dedi.

Harput, yaptığı yazılı açıklamada, önemli bir haftaya girdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl Almanya'nın Hessen eyaleti ile valiliğimiz arasında varılan mutabakat ve imzalanan protokol gereğince iki bölge arasında çok yönlü bir işbirliği başlattık. İşbirliğinin ekonomik, ticari, eğitim, kültür ve güvenlik boyutu yanında, iki ülkenin müşterek olarak üçüncü ülkelerle de işbirliği yapması hedeflenmişti. Bu süreçte biz Bursa heyeti olarak Hessen'e yaptığımız ziyaretin akabinde, bu hafta Hessen Başbakanı Sayın Bouffier ve beraberinde 50 kişilik bir heyet, başbakan yardımcısı ve bazı bakanlarla beraber, hemen bir gün sonra da Hristiyan Demokratik Partisinin 70 kişilik bir parlamento heyeti, valiliğimizi ve Bursa'yı ziyaret etmek için burada olacaklar."

Harput, ziyaretlerde sırasında bazı protokollerin de imzalanacağını kaydetti.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Valisi Harput Açıklaması - Son Dakika


Advertisement