Büyük Taarruz'un Başladığı Kocatepe'de "Zafer Haftası" Kutlama Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Büyük Taarruz'un Başladığı Kocatepe'de "Zafer Haftası" Kutlama Hazırlıkları Tamamlandı

Büyük Taarruz\'un Başladığı Kocatepe\'de "Zafer Haftası" Kutlama Hazırlıkları Tamamlandı

Afyonkarahisar’ın Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, 25-30 Ağustos tarihleri arasında Kocatepe’de gerçekleşecek 93. Zafer Haftası kutlamalarının hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

24.08.2015 14:26

Afyonkarahisar'ın Büyükkalecik Belediye Başkanı Mustafa Çıngırak, 25-30 Ağustos tarihleri arasında Kocatepe'de gerçekleşecek 93. Zafer Haftası kutlamalarının hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Büyük Taarruz'un başladığı Afyonkarahisar Kocatepe'de 93. yılında milli zafer ruhunun tekrar yaşanacağını ifade eden Başkan Çıngırak, son hazırlıkların tamamlandığın belirterek herkesi Kocatepe'ye ve şehitlikleri ziyaret etmeye davet etti. 25-30 Ağustos Zafer Haftasının Türk tarihinde dönüm noktası olduğunun altını çizen Başkan Çıngırak, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Büyükkalecik Belediyesi olarak Zafer Haftası kapsamında tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah 26 Ağustos'a hazır bir şekilde gireceğiz. Kocatepe'de ve Şehitliklerimizde gerekli olan temizlik, bakım ve onarımları yaptık. Şanlı tarihimizi en güzel bir şekilde ziyaretçilerimize açacağız" dedi.

Kocatepe'nin bulunduğu Büyükkalecik'te Şehitlerimiz adına mevlid-i şerif ve Kur'an-ı Kerim tilaveti okunacağını ifade eden Başkan Çıngırak, "Büyükkalecik Beldesi olarak tarihimizin bilincindeyiz. Şehitlerimizin bu güzel vatan uğruna canları seve seve feda ettiklerini hiçbir zaman asla unutmayacağız. Dünya'nın Kuran okuma dünya birincileri Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien ve İranlı Muhammed Said Tusi, Büyükkalecik'te Şehitlerimiz için Kuran ziyafeti verecekler. Bu organizasyonu biz ilk defa bu yıl başlatıyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu güzel organizasyonumuz inşallah geleceksel hale gelecek" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyük Taarruz'un Başladığı Kocatepe'de 'Zafer Haftası' Kutlama Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement