Büyükşehir Belediyesi, 43 Muhtarlığa Bilgisayar ve Yazıcı Hediye Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükşehir Belediyesi, 43 Muhtarlığa Bilgisayar ve Yazıcı Hediye Etti

23.08.2012 14:40

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 43 muhtarlığa özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlardan gelen talep doğrultusunda 43 muhtarlığa özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 250'yi aşkın muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez Osmangazi, Mudanya ve Gemlik'teki 43 mahalle ve köy muhtarlıklarına 40 bilgisayar ve 34 yazıcı hediye ettiği bildirildi.

Merinos Parkı'ndaki Gölpark Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen bilgisayar dağıtım töreni, muhtarlardan büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlıkların devletin temsilcisi ve halkla ilk temas noktası olduğunu söyledi. Vatandaşa hizmet etmenin önemine vurgu yapan Altepe, "Bugün muhtarlarımızın ihtiyaçlarını kolaylaştıracak bir hizmeti daha gerçekleştiriyoruz. Halkla yüz yüze olan muhtarlarımızın mahalle ve köylerindeki sıkıntılarını çözmeleri önemli. Bursalılara en iyi hizmeti verebilmeleri için muhtarlıkların da teknolojik altyapıya sahip olmaları gerekiyor. Bizler de muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda bilgisayar dağıtımlarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Bursa için güzel idealleri olduğunu da anlatan Altepe, "Bursa Türkiye'ye değil, dünyaya örnek konumda. Bursalılar da Bursa'nın güzelliğinin ve nimetlerinin farkında. Hedefimiz, daha yaşanabilir, daha kaliteli ve daha çağdaş bir kente ulaşmaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarlarını dağıtan Altepe, tören sonunda da muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Cem Şan

Yayıncı: Doğan Sarıtaş - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi, 43 Muhtarlığa Bilgisayar ve Yazıcı Hediye Etti - Son Dakika


Advertisement