Büyükşehir Belediyesi'nde Otobüs Alımı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükşehir Belediyesi'nde Otobüs Alımı

Büyükşehir Belediyesi\'nde Otobüs Alımı
17.01.2014 16:10

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanma aşamasına gelen ilave Estram hatlarına bölge mahallelerinden yolcu taşımak amacıyla yeni otobüsler alıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanma aşamasına gelen ilave Estram hatlarına bölge mahallelerinden yolcu taşımak amacıyla yeni otobüsler alıyor. Alınan 20 otobüsten 7'sinin yetkililer tarafından teslim alındığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, teslim edilen yeni araçları inceledi. Yeni otobüslerin Eskişehir'e hayırlı olmasını dileyen Büyükerşen, çevre dostu olan yeni otobüslerin yeni tramvay hatlarına uzak olan bölgelerden tramvay duraklarına yolcu taşınacağını belirtti. Otobüslerin çevre normlarına uygun teknoloji ürünü olduğunu da söyleyen Büyükerşen, böylelikle otobüslerin hem doğanın korunmasına katkıda bulunulacağını hem de Eskişehirlilere daha kaliteli bir yolculuk imkanı sunulacağını kaydetti. Başkan Büyükerşen, otobüsleri kullanacak olan şoförleri ise trafik kurallarına uymaları ve vatandaşlara saygılı olmaları konusunda uyardı.

Euro 6 çevreci yeşil motor özelliğine sahip yeni otobüsler, konforlarının yanı sıra engelliler için engelli rampası ve engelli emniyet kemeriyle de dikkat çekiyor. Vatandaşların rahat inip binebilmeleri için basamaksız olan ve duraklara geldiğinde engellilerin daha rahat binmeleri için yana yatma özelliği olan otobüsler, aynı zamanda birden fazla güvenlik kamerasıyla da takip edilebilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nde Otobüs Alımı - Son Dakika


Advertisement