Büyükşehir Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi\'nin Asfalt Çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

01.11.2013 16:11

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konuyla alakalı belediyeden yapılan açıklamada, ilçe ve mahalle statüsü kazanan köy yollarında asfalt ve bakım onarım çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin, şehir merkezindeki yollarda da asfalt çalışmaları gerçekleştirdikleri belirtildi.

Çalışmaların sürdüğü kaydedilen açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivrihisar Sanayi bölgesindeki sokakları asfaltladı. Sarısungur bölgesinde de asfalt çalışmaları yapan ekipler, Aşağı Çağlan köyünde ise yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Şehir içinde birçok cadde ve yeni tramvay hatları üzerindeki yollarda asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, son olarak Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesi'nde asfalt çalışmalarını tamamladılar. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) Hızlı Tren Projesi çalışmalarından dolayı zarar gören Yakup Satar Caddesi üzerindeki Muttalip Geçidi'nde de asfalt çalışmaları devam ediyor" denildi.

Kış mevsimi öncesi hava koşullarının el verdiği sürece gerekli görülen yerlerde çalışmaların devam edeceği bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement