Büyükşehir'den, İlçelerde Bayram Temizliği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den, İlçelerde Bayram Temizliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, uzak ilçelere de temizlik desteği sağlıyor.

14.07.2015 11:56

Ankara Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, uzak ilçelere de temizlik desteği sağlıyor. Ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde Akyurt, Beypazarı, Güdül ve Haymana'nın cadde ve meydanlarında temizlik çalışması yaptı.

Başkent'in merkezinde cadde ve meydanlarında her gün rutin temizlik yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi birimleri, sorumluluk alanındaki ilçelere de gelişmiş, modern araç ekipmanlarıyla temizlik desteği sağlıyor.

-CADDE VE MEYDANLARDA TEMİZLİK YAPTILAR

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi'ne bağlı temizlik ekipleri, Çubuk, Ayaş, Nallıhan, Kızılcahamam, Çamlıdere, Elmadağ, Akyurt, Beypazarı, Güdül ve Haymana'nın cadde, meydan, park ve kapalı pazar yerlerinde, Ramazan Bayramı öncesinde kapsamlı temizlik yaptı.

Ekipler, ilçe merkezlerinde elle süpürme, sulu kaldırım yıkama, sıcak sulu sistemle çöp koyma yerlerinin yıkanması, afişlerin sökülmesi, duvarlara yazılmış yazıların silinmesi veya üzerlerinin boyayla kapatılması, ateş yakılmış isli yerlerin temizlenmesi, kamu kuruluşlarının çevrelerinin temizlenmesi gibi temizlik faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Temizlik ekiplerinin kullandığı gelişmiş yol ve kaldırım süpürge araçları, sıcak ve basınçlı sulu yıkama makineleri, yazı silme makineleri ve yükselebilen sepetli araçlarıyla bir bölgeyi kısa sürede temizleyebiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den, İlçelerde Bayram Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement