Büyükşehir'den Taşmağazalar'a Güvenlik Desteği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Taşmağazalar'a Güvenlik Desteği

Büyükşehir\'den Taşmağazalar\'a Güvenlik Desteği

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Taşmağazalar`ın güvenlik hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla tarihi çarşıya çok sayıda kamere yerleştirdi.

13.03.2014 09:13  Güncelleme: 09:11

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Taşmağazalar'ın güvenlik hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla tarihi çarşıya çok sayıda kamere yerleştirdi. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün de destek verdiği proje kapsamında tarihi çarşı bundan böyle 24 saat boyunca yedi kamere tarafından gözlenecek. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE hizmetlerine dahil edilen Taşmağazalar'daki güvenlik kameraları sayesinde çarşıdaki hareketlilik gün boyu izlenmiş olacak. Taşmağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Başkan Küçükler'e esnaf adına teşekkür etti. Başkan Demirci, şöyle dedi:

"Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in direktifiyle Taşmağazalar'a son teknolojiye sahip güvenlik kameraları alındı ve emniyetin belirlediği noktalara montajı yapıldı. Özellikle kuyumcu esnafın iş yaptığı çarşımız bundan böyle artık daha güvenli bir hale gelmiş oldu. Daha önce çarşımızı trafiğe kapatan ve peyzaj çalışması yapan Büyükşehir Belediyemiz şimdi de güvenlik hizmetlerine katkıda bulundu. Esnafımızın ve halkımızın asla unutmayacağı, şehrimizi modern bir yapıya kavuşturan Başkanımız Küçükler'e bölge esnafı adına şükranlarımızı sunuyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Taşmağazalar'a Güvenlik Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement