Büyükşehir'den Voleybolda İç Transfer Atağı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Voleybolda İç Transfer Atağı

Büyükşehir\'den Voleybolda İç Transfer Atağı

Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan bayan voleybol takımında iki oyuncuya imza attırdı.

10.08.2015 17:35

Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan bayan voleybol takımında iki oyuncuya imza attırdı.

Öncelikle iç transfere yönelen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz yıl takım kaptanı olarak görev yapan Ayşin Moran ve devre arasında takıma dahil olan Melis Ece Yurtsever ile yeniden anlaşmaya vardı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ile birlikte Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan katıldı. İmza töreninde ilk olarak söz olan Genel Koordinatör Ustamehmetoğlu, iç transferde iki önemli oyuncuyla anlaştıklarının altını çizerek, "Büyükşehir Belediyespor olarak hedeflerimiz daima büyük. Bu doğrultuda iki önemli oyuncumuzu kadroda tutmayı başardık. Ben iki oyuncumuz ve kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum. Sportmence, dostça ve başarılı bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz" dedi. Bu sene 2. Lig'de mücadele edecek olan bayan voleybol takımına iddialı bir kadro oluşturmak istediklerini belirten Voleybol Şube Sorumlusu Çalışkan ise, "Öncelikle iç transfere ağırlık verdik ve kaptanımız Ayşin Moran ile birlikte yine geçtiğimiz sezon devre arasında takımımıza katılan Melis Ece Yurtsever ile anlaştık. İki oyuncumuzda geride kalan sezonda hırsları ve mücadeleleriyle bizlere önemli katkılar verdiler. İnanıyorum ki yeni sezonda da aynı çizgilerini sürdürecekler ve takımımızın başarısına yine katkı sağlayacaklar. Oyuncularımız ve kulübümüz için hayırlısı olsun" şeklinde konuştu.

"YUVADA KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaştıkları için mutlu olduklarını ifade eden kaptan Ayşin Moran ve smaçör Melis Ece Yurtsever yuvada kaldıkları için mutlu olduklarını söylediler. Geçen sene önemli bir şampiyonluk elde ettiklerini belirten kaptan Moran, "Burada bir aile ortamı yakaladık. Geçtiğimiz yıla oranla yeni bir oluşum içine girildi. Tabi büyük hedefler koymak önemli ama öncelikli hedefimiz lige adapte olmak. Bu sezon önceki yıla oranla daha zorlu rakipler bizleri bekliyor. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve oyuncu arkadaşlarımızla birlikte bir bütün olarak geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıyı bu yılda tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından iki oyuncu kendilerini yeniden yeşil-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeleri imzaladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Voleybolda İç Transfer Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement