Büyükşehir Kağıtsporlu Karateciler Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Kağıtsporlu Karateciler Gün Sayıyor

Büyükşehir Kağıtsporlu Karateciler Gün Sayıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 4-5 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’na Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor üç takımla katılacak.

02.06.2016 14:23

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 4-5 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'na Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor üç takımla katılacak.

4-5 Haziran tarihlerinde Kocaeli'de düzenlenecek olan 14. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.13 ülkeden 66 kulüp zirveye çıkabilmek için mücadele edecek. Türkiye 59 bayan, 80 erkek olmak üzere 33 kulüple turnuvada boy gösterecek. Daha önce Avrupa Bölgeler Karate şampiyonasında Ümit Genç bayanlarda Avrupa Şampiyonluğu ile Büyük Bayanlarda Avrupa ikinciliği bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, bu şampiyonada da üç takımla yer alacak. Son yapılan Avrupa şampiyonasında milli takım adına mücadele ederek üçüncü olan Büyükşehir Kağıtsporlu katacılar, bu şampiyonada da Mehmet Yakan, Osman Evin, Selahattin Güngel ile büyük erkekler kata dalında ülkemizi temsil edecek. Tarihinde Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonluğu bulunan Büyükşehir Kağıtspor'u, Ümit Genç bayanlar kategorisinde ise bu yıl, Gülsen Demirtürk, Ecem Deniz Karakurt, Esra Karabağ ve Fatma Naz Yenen temsil edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karate Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği ve Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda yapılacak olan şampiyonaya Kocaelililerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. İki gün sürecek olan şampiyona Kağıtspor Büyük bayanlarda ise Bahar Erşeker, Umay Tokcan, Sinemgül Şahin ve Büşra Şeyda Turan ile mücadele edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Kağıtsporlu Karateciler Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement