Büyükşehir Muhtarlarla İletişimini Güçlendiriyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Muhtarlarla İletişimini Güçlendiriyor

Büyükşehir Muhtarlarla İletişimini Güçlendiriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan’a ziyarette bulundu.

26.11.2015 14:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan'a ziyarette bulundu. Çöllü, Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarların sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm bulmak için çalıştıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü Yunusemre Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan'ı ziyaret etti. Ziyarette, muhtarlar derneği yönetim kurulu üyeleri Yaylaköyü, Koruköy, Yenimahalle ve Barbaros mahalle muhtarları da hazır bulundu. il genelindeki muhtarlarla iletişiminin sürekli geliştireceklerini belirten Çöllü, mahalle muhtarlarının yaşadıkları bölgenin eksikliklerini ve isteklerini Büyükşehir ile sürekli iletişim kurarak bildirmelerini istedi.

Görev ayrımlarının muhtarlar tarafından da iyi bilinmesi gerektiğini belirten Çöllü, "Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanlığı yeni kuruldu. Sorunları sizler sayesinde hızlı bir şekilde tespit edersek, çözüm noktasında da hemen harekete geçmiş oluruz. Büyükşehir olduktan sonra hizmet ağı genişledi ama ilçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanlarının farklı olduğunu öncelikle muhtarlarımızın bilmesi gerekir. Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa geneline hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gelmesi için muhtarlarımızın sorunları ve talepleri hızlı bir şekilde tespit ederek, bizlere bildirmesi lazım. Köyden mahalleye dönüşen yerler ile merkez ilçelerdeki mahallerimizin sorunları ayrı. Bu sorunların çözümü için çalışacağız. Sizlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını getirdik." diye konuştu.

Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan'a hediye takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Muhtarlarla İletişimini Güçlendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement