Büyükşehir Personeline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Personeline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

Büyükşehir Personeline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik kamu ihale mevzuatı konulu eğitim yapıldı.

17.02.2016 10:45

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik kamu ihale mevzuatı konulu eğitim yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından 'Kamu İhale Mevzuatı' konulu eğitim semineri, eğitmen Kadir Akbulut tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Eğitime Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ilgili personel katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde Kadir Akbulut, ihalelerde uyulması gereken kurallardan bahsetti. Doğrudan temin, yönetmelikler, şartnamelerin hazırlanması, yaklaşık maliyet ve ihale dokümanı hazırlama ile ilgili konuların detaylı bir şekilde bulunduğu sunum gerçekleştirdi.

Eğitimde devlet ile ilgili yapılan işlerle ilgili önemli bilgiler veren Akbulut, "Devlet ile iş yapıyorsak mutlaka yaptığımız iş yazılı olmalıdır. Yazılı olarak yapılan işler hem yöneticinin, hem de işi yapanın lehinedir. Yazısız yapılan işler ilerde problem teşkil edebilir" dedi. Eğitim daha sonra interaktif olarak soru-cevap şeklinde devam etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Personeline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement