Büyükşehir Yol Çalışmalarına Atburgazı'nda Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Yol Çalışmalarına Atburgazı'nda Devam Ediyor

Büyükşehir Yol Çalışmalarına Atburgazı\'nda Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü tarafından 2017 yılı için Söke’de planlanan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

02.06.2017 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü tarafından 2017 yılı için Söke'de planlanan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Atburgazı mahallesi halkının talepleri doğrultusunda incelemelerde bulunan ekipler, belirlenen noktalara çalışmaları başlattı. Büyük bölümü tamamlanan çalışmalarda 4 bin 500 metrekare kilitli parke taşı kullanılarak yollar yenilendi.

Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdürrahim Arslan, "Büyükşehir yasası ile Beldemiz mahalleye dönüştürüldü, mahallemizde bulunan sıkıntıları eski Belde binamız yerine açılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi'ne gerek dilekçe ile gerekse sözlü olarak Aydın'daki Merkez binaya gitmeye gerek kalmadan bildiriyoruz. Mahallemizin ana caddelerinin bazı bölümleri ve kaldırımları çok kötü durumdaydı talebimizi olumlu karşılayan ekipler sorunumuzu kısa zamanda çözdüler. Çok şükür böyle bir sıkıntımız kalmadı. Mahallemize desteğini esirgemeyen, sayın başkanımız Özlem Çerçioğlu'na ve Aydın Büyükşehir Belediyesi personellerine şahsım ve mahalle halkımız adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Atburgazı Mahallesinde oturan vatandaşlar; "Belde Belediyemiz kapandığında nasıl çalışmalar yapılacağını bilmiyorduk hizmet konusunda endişelerimiz vardı fakat zamanla yapılan hizmetleri gördükçe mutlu oluyoruz. Allah başımızdan Özlem başkanımızı eksik etmesin. Biz herhangi bir sorunumuz olduğunda artık 'Yaparsa Büyükşehir Yapar' diyoruz. Bize bu güveni veren sayın başkanımız Özlem hanıma mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarıların devamını diliyoruz" şeklinde konuştular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Yol Çalışmalarına Atburgazı'nda Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement